BEST DöNER KROMMENIE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1009 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Best Döner Krommenie. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 23:40 Lekker eten alleen wat koud en erg onvriendelijke bezorger
27 jan 2023 om 3:31 Het eten was koud
26 jan 2023 om 18:33 Heerlijk eten, snelle bezorging en heel aardig personeel
24 jan 2023 om 19:24 Eten was goed nadat ik het had opgewarmd. Was veel file dus eten was koud kon de bezorger ook niks aan doen maar dat was ff minder.
22 jan 2023 om 22:53 Het eten was erg lekker
22 jan 2023 om 3:34 Dit is de eerste keer dat ik eten bestel bij dit restaurant. Het smaakt echt heerlijk en de maaltijd is warm. Alles was vers. Het vlees en de groenten smaakten geweldig. Bedankt Beast Doner
20 jan 2023 om 0:12 Het eten is heerlijk en warm en kwam op tijd aan. Bedankt
15 jan 2023 om 3:17 Niet aangebeld of gebeld door bezorger heb dus koud eten.
14 jan 2023 om 21:17 Ik had ruim op tijd besteld. Eten kwam een uur later dan gevraagd en bestelling niet compleet. Trvens kwaliteit van het eten is achteruit gegaan.
14 jan 2023 om 20:16 Duurde ongeveer 2 uur voor de bestelling geleverd werd en het was niet compleet drinken niet bijgeleverd hier extra voor betaald.. Patatjes waren stijf en koud. Erg jammer was altijd tevreden
14 jan 2023 om 0:15 Hier in dit restaurant is het eten heerlijk en schoon. Het verbaast me dat sommige mensen zeggen dat mijn eten te laat is. Het restaurant dat te laat is voor jouw eten. Ik weet dat het het beste restaurant is omdat het veel verzoeken heeft, dus het i
8 jan 2023 om 21:46 Eten was niet goed warm, schotels stelden niet veel voor. Helaas dit keer niet tevreden.