BEST DöNER KROMMENIE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1299 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Best Döner Krommenie. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 15:07 Eten was mid
5 jul 2024 om 18:38 Prima eten
26 jun 2024 om 23:27 Helaas schijnt lezen moeilijk te zijn ik had een lamsvlees kapsalon besteld maar kreeg een kapsalon kip zo jammer.
26 jun 2024 om 19:47 30 minuten te laat, verlepte sla, patat was slap en niet goed gebakken, (te)veel saus t geheel zwom.. en alles was zo goed als koud.
25 jun 2024 om 2:30 Heerlijk en super snel bezorgd!
24 jun 2024 om 0:21 Schotel besteld was niet te vreten zeg je eerlijk heb nog nooit zo’n slechte turkse eten gehad in me leven schaamteloos wollah dat jullie dit gewoon verkopen de bezorger was het enigste wat goed was aan dit zaakje
21 jun 2024 om 22:35 Ik voel me de best als ik best döner eet :)
18 jun 2024 om 2:17 Denk je ok 20 min lekker op tijd geen saus vraag je patat doorgebakken is het rauw ok nalevering weer 20 min eten half koud jammer weer kortingscode gevraagt ben benieuwd
17 jun 2024 om 13:52 Jammer weer geen broodje erbij maar een vage wrap
16 jun 2024 om 9:52 1,5 uur gewacht
15 jun 2024 om 5:48 Bestelde 3 broodjes lams shoarma kreeg 3 kip doner ben ik niet gewend van jullie
11 jun 2024 om 20:08 Het eten was heerlijk. Lekker warm en op tijd. Ik heb nog nooit zo een lekkere doner gegeten, niet te vettig of iets. Zeker een aanrader.