BEST DöNER KROMMENIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1254 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Best Döner Krommenie. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 7:15 Denk je lekker krijg je weer een een of andre wrap vraag je patat doorgebakken is het half rauw zonde van het geld
7 apr 2024 om 0:32 Snel en warm binnengekomen
6 apr 2024 om 21:05 Bijna geen sla/ tomaat /komkommer bij kapsalon en broodje Doner. Normaal bij afhaal beter.
6 apr 2024 om 8:52 Na de laatste bestelling ben ik deze keer tevreden omdat het eten erg lekker was.
5 apr 2024 om 8:08 Bezorging duurde 30 minuten omdat het last minute druk werd. Heel netjes nog baklava gekregen voor de compensatie. De turkse pizza met kip is aan te raden!!
31 mrt 2024 om 20:00 De bezorging en het eten was zoals altijd top! Beste zaak voor een kapsalon
30 mrt 2024 om 19:07 Ik heb nog nooit zo'n incident gehad als gisteren en ik bestel al een jaar of langer.Ik heb meer betaald dan het orderbedrag en de koerier zou het niet bezorgen.schande voor dit bedrijf.
30 mrt 2024 om 11:44 Bestel hier regelmatig, lams durum is heerlijk en altijd goed gevuld. Bezorging snel en vriendelijk
22 mrt 2024 om 18:29 Het spijt me, maar ik heb mijn eten weggegooid omdat er mannenhaar op mijn patat zat. Köfte zijn erg slecht ! Sorry Koerier te snel
19 mrt 2024 om 5:38 Als was prima en de baklava was heerlijk
18 mrt 2024 om 2:05 Bestelde wat te drinken maar kreeg iets anders dan wat ik had geslecteerd.
12 mrt 2024 om 20:08 Heerlijk gegeten alles nog goed warm top